Onze producties van 2019 – 2020!

Onze producties van 2019 – 2020!

DE NACHTEGAAL (ATELIER)

De keizer van China gaat helemaal plat voor het prachtige gezang van de kleine nachtegaal. Maar dat vindt de stipte hofmeester niet leuk. Hij bestelt een namaak-nachtegaal en laat de echte ontsnappen. Wanneer de keizer hoort dat zijn nachtegaaltje weg is, wordt hij heel erg ziek. Zal Li, het keukenmeisje, op tijd zijn om de doodzieke keizer te redden?

De Nachtegaal is het toonmoment van ons atelier en is een bewerking op het gelijknamige heerlijke hoorspel van het Geluidshuis.

Visual “De Nachtegaal”

DE RATTENVANGER (PRODUCTIE)

Hamelen, dat net naast het gefaalde dorp Bamelen ligt, wordt overspoeld door ratten. Maar Gouverneur Hans J. Drumpf heeft grootsere uitdagingen: Hamelen moet het meest vooruitstrevende dorp ter wereld worden, en dat begint met een muur, meer reclame in het straatbeeld en stevige hervormingen op school. Noisette, plaatselijke bakkerin en zus van Tuurke is er niet gerust in. Om toch van de ratten af te geraken legt de gouverneur zijn oor te luisteren bij de muzikale Hervé, die zijn oog heeft laten vallen op Noisette.

De Rattenvanger is het toonmoment van onze productie-groep en is een bewerking op het gelijknamige heerlijke hoorspel van het Geluidshuis.

Visual “De Rattenvanger”

FOOTLOOSE (SHOW)

Footloose vertelt het verhaal van Ren McCormack, een tiener uit Chicago. Hij en zijn moeder verhuizen naar het kleine plaatsje Bomont nadat zijn vader hen verlaat. Bij aankomst, vindt Ren zichzelf op gespannen voet met het grootste deel van de stad, met inbegrip van Dominee Shaw Moore die de macht heeft. De dominee heeft dansen verboden, maar net dat is wat Ren ongelooflijk vindt. Hij gaat de strijd aan met de dominee en wordt daarbij ook nog eens smoorverliefd op zijn dochter.

Visual “Footloose”

INSCHRIJVEN

De inschrijvingen voor dit seizoen zijn gesloten. Bekijk onze opleidingen. Of neem contact met ons op.