Steun ons

SPONSORS EN STEUNTJES GEZOCHT

BE! is een erkende Gentse vereniging die zich richt op het maken van musicals in Gent. Voortgevloeid uit de vroegere musicalvereniging We Want More (WWM) kunnen we teren op een solide expertise basis. Elk jaar werken we een nieuwe productie uit voor de jeugd die we spelen in de Minard te Gent. BE! wil jongeren een platform aanbieden en amateurtalent kansen geven om het beste van zichzelf te laten zien en dit zonder audities of talentvereisten. Zie onze visie.

Al verschillende van onze castleden zijn doorgegroeid en ondertussen professioneel of zijn momenteel bezig aan hun studies. We zijn trots dat wij hen mochten helpen door hen de nodige podiumervaring te laten op doen of dat wij constructief hebben kunnen bijdragen. Het verschil maken voor elk kind op een positieve en opbouwende manier kan bergen verzetten.

Musical is in Vlaanderen een populair genre. Iedereen kent de klassiekers die door grote huizen gespeeld worden maar het brede of alternatievere aanbod van het musicallandschap blijft uit. In andere landen is musical al jaren een nog bekender genre met heel veel variatie! Wij hopen dit ook voor het Vlaamse publiek te kunnen waarmaken en dit samen met onze enthousiaste cast en hun ouders, onze gedreven docenten & onze crew achter de schermen.

We willen verder evolueren en kwaliteit bieden en vaak zijn daar meer middelen voor nodig. Daarnaast zijn er een aantal vaste kosten zoals ons docententeam, rechten, huur van de locatie voor de repetities én voor de shows, licht & geluid (headsets), kostuums, decor,… allemaal onmisbaar om onze bezoekers een fantastische show te kunnen bieden.

BE! musical Product foto Sponsors

Het vrijwilligerswerk en onze interne initiatieven vangen hierbij een deel van de kosten op, maar dat dekt het totaalplaatje niet.

Wij willen ons publiek en de artistieke talenten die we op en naast het podium willen laten floreren, graag nog meer kunnen aanbieden.

Uw steun is dus heel waardevol!

Helpt u mee?

Wij bieden verschillende sponsorformules aan; afhankelijk van de wensen van u persoonlijk of al dan niet van uw bedrijf. Vanzelfsprekend verschaffen we u een bewijs zodat dit fiscaal interessant kan zijn.

Van publicaties, promotie, tot het sponsorbedrag waarmee u ons wenst te steunen – alles is bespreekbaar en welkom.

Wij staan ook steeds paraat om aangepaste sponsorformules met u te bespreken.

Mocht u zin hebben om iets losstaand voor ons te organiseren of mocht u zin hebben dat onze jongeren komen zingen op een event of privé-gelegenheid aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Hieronder vind u onze standaard sponser formules

Onze vereniging is vrijgesteld van BTW.

Wilt u nog extra info? Neem dan contact met ons op.

Onze sponsor formules

Onze sponsors!

Waarvoor dank
Be! Musical Atelier K 1

Met dank aan

Be! Musical minard-schouwburg

Door u kan onze vereniging blijven bestaan!